снимка pexelsДвама моряци загинаха, а друг е в неизвестност при инцидент

...
снимка pexelsДвама моряци загинаха, а друг е в неизвестност при инцидент
Коментари Харесай

Двама моряци загинаха, а един е в неизвестност в Черно море

снимка pexels

Двама моряци починаха, а различен е в неопределеност при случай с транспортен съд в Черно морепредаде организация ТАСС, представен от .

Екипажът на кораба е бил от 13 души, 10 от които са избавени, двама са починали и един е липсващ, сподели той. По предварителни данни всички членове на екипажа са жители на Украйна. 

Сигналът за бедстващия транспортен съд е получен в 4.40 часа. Незабавно е почнала избавителна интервенция в изключително комплицирани метеорологични условия – вятър с 50 км/ч и четириметрови талази. Последният сигнал от кораба е бил за това, че екипажът го напуща, заяви Медиафакс.

Руският транспортен съд с 13-членен екипаж е потънал в Черно море на разстояние 70 морски благи от Констанца. Според локални източници плавателният съд е превозвал въглища. В пресслужбата на Руския морски и речен флот оповестиха за ТАСС, че корабът е благосъстоятелност на естонска компания, а екипажът е от украински жители. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР